کلینیک فوق تخصصی آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران

خبر

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF

 

طی حکمی از سوی محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، "دکتر وحید قبادی دانا" به عنوان معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور منصوب شد .


به گزارش جماران، در حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است: نظر به شایستگی های علمی، تخصص و مراتب تعهد و تدین جنابعالی و در جهت تحقق بخشی به برنامه های دولت تدبیر و امید، مبنی بر استفاده از جوانان شایسته در مسوولیت های نظام جمهوری اسلامی ایران، به موجب این حکم شما را به عنوان " معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور " منصوب می نمایم.

دستیابی به اهداف توسعه پایدار ، مستلزم طراحی و تبیین رهیافت های بنیادین و ترسیم دورنمایی بلند مدت، از موقعیت و جامعه ای است که نسل های امروز و فردای آن ضمن تمهید تدابیر پیشگیرانه نسبت به افول سرمایه های اجتماعی، بتوانند با اعتماد کامل در مسیر تحقق آن گام بردارند و لازمه این مهم، امیدی برآمده از آرمان هایی است که اندیشه، رویکرد و رفتارهای فراروی مدیریت عمومی کشور ، دولت و دستگاههای اجرایی را در چارچوب آن، هدفمند و معنادار می نماید .

انتظار دارم ضمن استفاده از دانش و تجارب ارزشمند مدیران خدوم آن سازمان و جلب مشارکت آحاد مردم و همراهی سازمان های مردم نهاد به مثابه سرمایه های اجتماعی برای کاهش رنج برای آحاد آلام جامعه و تامین عدالت اجتماعی از طریق رویکردهای اجتماع محور، مداخلات پیشگیرانه و همین طور ارائه خدمات تخصصی و حمایتی چند لایه و نیز تقویت مولفه های مسولیت اجتماعی، بیش از پیش شاهد تحقق بهبود کیفیت زندگی آحاد جامعه هدف، ارتقای اهداف گسترش خدمات رفاه و سلامت اجتماعی و فراهم شدن موجبات تحقق عدالت اجتماعی باشیم .

از درگاه ایزد منان، توفیقات روزافزون جنابعالی را در خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران، در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج)، مسالت دارم .

سوابق:

وحید قبادی دانا متولد 1356 دارای بورد فوق تخصصی آلرژی و ایمونولوژی بالینی و عضو هیات علمی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران است .

از جمله سوابق اجتماعی فرهنگی قبادی دانا می توان به رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور، عضویت شورای اجتماعی کشور، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، رییس مرکز فرهنگی دانشجویی امام و انقلاب اسلامی، مشاور ریاست جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، عضو شورای مشورتی نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، عضو کارگروه تدوین نقشه راه و نحوه اجرایی سازی ماموریت فرهنگی، رییس هیات مدیره شرکت شهر سالم شهرداری تهران، عضو ستاد ملی ساماندهی امور جوانان و عضویت در شورای حمایت اجتماعی از کودکان کار و خیابان نام برد. همچنین، قبادی دانا فعالیت های داوطلبانه موثر در سازمان های مردم نهاد خیریه را در سوابق خود داراست .

انتشار چندین مقاله ISI در نشریات معتبر علمی انگلیسی زبان داخلی و خارجی از جمله سوابق و فعالیت های علمی وی نیز محسوب می شود .

 

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 05 دی 1397 ساعت 17:26

آلرژی به تخم مرغ

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF

 

آلرژی تخم‌مرغ چیست؟

تخم‌مرغ یکی از شایع‌ترین علل آلرژی‌های مربوط به غذا در کودکان است .

علائم مرتبط به این آلرژی طی چند دقیقه تا چند ساعت پس از خوردن غذایی که حاوی تخم‌مرغ است شروع می‌شود. علائم ایجاد شده هم متنوع است و از راش پوستی، کهیر و احتقان بینی تا استفراغ و مشکلات گوارشی را شامل می‌شود. به ندرت می‌تواند موجب آنافیلاکسی هم بشود که بسیار خطرناک است .

 

آلرژی تخم‌مرغ ممکن است از شیرخوارگی شروع شود اما در اکثر کودکان، و نه در همه، با افزایش سن و پیش از بلوغ برطرف می‌شود.

علائم

تظارات آلرژی تخم‌مرغ فرد به فرد متفاوت است و شامل موارد زیر می‌شود:

- التهاب پوستی یا کهیر (شایع ترین علامت است)

- احتقان و آبریزش بینی و عطسه (رینیت آلرژیک)

- علائم گوارشی مثل درد شکم، تهوع و استفراغ

- علائم آسم مثل سرفه، خس‌خس و دشواری در تنفس

آخرین بروز رسانی در چهارشنبه, 26 تیر 1398 ساعت 11:33 ادامه مطلب...

آلرژی در فصل بهار

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF

آلرژی در فصل بهار

امروزه بسیاری از افراد دچار مشکلی به نام آلرژی های فصلی هستند.  فصل بهار یکی از فصل هایی است که به خاطر وجود گل و گیاه فراوان برای بسیاری از افراد آزار دهنده است. اما راه هایی وجود دارد که می توان به کمک آنها آلرژی را تا حد زیادی کاهش داد.

غذاهای سرشار از چربی های اشباع شده با تضعیف سیستم ایمنی بدن، آلرژی فصلی را تشدید می کند.حداقل ۲۵ درصد افراد به آلرژی های فصلی به خصوص در فصل بهار مبتلا می شوند. این نوع حساسیت به درجات متفاوتی در افراد منجر به سرفه، آبریزش بینی، عطسه و خارش پوست می شود. در واقع حساسیت های فصلی در برخورد با بیش از ۱۳۰ هزار ماده آلرژی زا به وجود می آید که از راه های تنفسی، تماس های پوستی، خوردن و آشامیدن وارد بدن می شود و برخی افراد نیز به طور ژنتیکی آلرژی را از خانواده شان به ارث می برند.با این همه پزشکان دریافته اند که نوع مواد غذایی مصرفی می تواند با تقویت و هوشمندسازی سیستم ایمنی بدن، شدت آلرژی های فصلی را کاهش داده یا بدن را نسبت به آنها تضعیف و آسیب پذیرتر کند. به بیان دیگر، کاهش مقدار دریافت چربی مصرفی با افزایش نسبت اسیدهای چرب غیراشباع، استفاده به جا و به اندازه از فیبرهای محلول و نامحلول، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها می تواند سیستم دفاعی بدن ما را در مقابله با آلرژی های فصلی تقویت کند.دکتر کوروش جعفریان، متخصص تغذیه و رژیم درمانی می گوید: کسانی که وزن خود را در حد طبیعی و مهم تر از آن، نسبت توده عضلانی و بافت چربی بدن خود را در حد طبیعی حفظ کرده اند، علائم آلرژی را کمتر از سایر افراد بروز می دهند. به گفته وی، برخی از غذاها سبب افزایش یا کاهش عوارض ناشی از آلرژی خواهند شد. برای نمونه، از سویا، تخم مرغ، ماهی، خربزه، گوجه فرنگی، بادمجان، گوجه سبز و برخی از شکلات ها می تواند عوارض ناشی از آلرژی های فصلی را تشدید کند.دکتر جعفریان می افزاید: سیستم ایمنی بدن در مواجهه با مواد آلرژی زا باعث ترشح هیستامین ها می شود که عوارضی چون عطسه، تورم چشم ها، قرمزی صورت، خارش پوستی و در برخی افراد مشکلات تنفسی و گوارشی را همراه می آورد. این پزشک متخصص می گوید: همچنین عواملی چون کار و فعالیت زیاد، کاهش میزان خواب شبانه، انجام ورزش های سنگین، قرار گرفتن در محیط های آلوده، مصرف دخانیات و مواد مخدر و مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها نیز می تواند به تضعیف سیستم ایمنی بدن و افزایش احتمال بروز آلرژی منجر شود.وی ادامه می دهد: مصرف مواد غذایی صنعتی و کارخانه ای فرآوری شده به دلیل وجود نگهدارنده ها، رنگ های مصنوعی و طعم دهنده های موجود در آنها، آجیل های کهنه، کنسروها، کمپوت ها و غذاهایی که به مدت طولانی فریز می شود و نیز غذاهای سرشار از چربی های اشباع چون شیرینی های خامه ای، سس مایونز، روغن های جامد و نیز فست فودها تضعیف کننده سیستم ایمنی بدن است و می تواند به تشدید عوارض ناشی از آلرژی های فصلی کمک کنند.

ضدآلرژی

متخصصان تغذیه بر نقش برخی مواد غذایی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بروز آلرژی های فصلی اتفاق نظر دارند؛ از جمله این متخصصان تاکید می کنند که مصرف انواع ویتامین های گروه B مانند غلات، گوشت، لبنیات، انواع سبزی های برگ سبز تیره مثل اسفناج، کرفس و انواع ویتامین های گروه C، مانند مرکبات و سبزی های تازه و نیز سبزیجات غنی از ویتامین A همچون هویج می تواند از شدت عوارض ناشی از آلرژی ها بکاهد.دکتر جعفریان تاکید می کند: مصرف ماست کم چرب به خصوص ماست پروبیوتیک (فرآورده هایی که مایه بایو به آنها افزوده شده است و هضم و جذب مواد خوراکی درون دستگاه گوارش به کمک آنها انجام می شود) می تواند حساسیت را در افراد مستعد آلرژی کمتر کند. بر این اساس افرادی که به گرما و حتی گرده گیاهان حساسیت دارند، با خوردن روزانه ۲ تا ٣ لیوان ماست از ماه های قبل از شروع فصل آلرژی زا در مقابل حساسیت های فصلی ایمن می شوند. همچنین نوشیدن چای سبز به دلیل برخورداری از آنتی اکسیدان بالا، علائم التهابی در شخص را کاهش می دهد. این متخصص تغذیه اضافه می کند: سیر و پیاز نیز به عنوان یک تقویت کننده بسیار قوی سیستم ایمنی بدن و یک ماده غذایی ضدباکتری و ویروس به کاهش عوارض آلرژی کمک می کند. همچنین مصرف روغن های امگا۳ شامل روغن ماهی و روغن دانه کتان و کانولا به پیشگیری از بروز عوارض آلرژی و نیز به تأمین مواد معدنی نظیر ید و روی نیز کمک می کند.

 

خوردنی های آلرژی زا

کارشناسان تغذیه در آمریکا می گویند خوردنی هایی مثل موز، طالبی و گرمک و طالبی پوست زرد می توانند سبب بروز علائم آلرژی در افراد مستعد شوند. دکتر فیل لمپرت تحلیلگر صنایع غذایی در این مقاله جدید اظهار داشت: به اعتقاد متخصصان بیماری های آلرژیک، برخی از مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را به این فکر می اندازند که باید دفاع خود را در برابر گرده ها، گرد و غبار و سایر مواد آلرژی زا آغاز کند و برخی از خوردنی های خاص این واکنش را بیدار می کنند. به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، دکتر لمپرت در ادامه افزود: از بین این خوراکی ها و نوشیدنی های مشکل ساز و آلرژی زا می توان به پنیر، خامه ترش، شیر کره ای، غذاهای پخته و نان حاوی مخمر و سرکه، گوشت و ماهی دودی، گوشت و میوه خشک شده و سس سویا اشاره کرد. در این مقاله تاکید شده است که اگر شما هم در هوای آزاد دچار واکنش های آلرژیک می شوید بهتر است که از خوردن این چند قلم غذا و نوشیدنی پرهیز کنید تا حساسیت های شما کاهش پیدا کند.

منبع: www.hidoctor.ir

آلرژی مایت ها

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF

آلرژی مایت‌ها چیست؟

آلرژی مایت‌ها یک واکنش آلرژیک به حشرات ریزی است که معمولا در قسمت‌هایی از منزل که غبار وجود دارد زندگی می‌کنند. در این نوع از آلرژی علائمی مثل عطسه و آبریزش بینی شایع است و از این نظر به تب یونجه شباهت دارد. خیلی از افرادی که سابقه آلرژی به مایت‌ها را دارند، تظاهراتی از آسم را (مثل خس خس سینه و تنگی نفس) تجربه کرده‌اند.


مایت‌ها که از خانواه کنه و عنکبوت‌ها هستند، بسیار کوچک‌تر از آنند که بدون میکروسکوپ دیده شوند. غذای آن‌ها از پوسته‌‌ ریزی بافت جلدی انسان‌ها است و در محیط گرم و مرطوب رشد می‌کنند، بنابر این وسایلی مثل فرش، پرده، مبل و تخت محیط ایده‌آلی برای رشد محسوب می‌شوند.

در قدم اول اقداماتی در جهت کاهش تعداد مایت‌ها در منزل در کنترل ابتلا آلرژی به این حشرات کمک کننده است. از داروها و اقدامات درمانی در مراحل بعدی استفاده می‌شود.

ادامه مطلب...

بیماران مبتلا به آسم از نظر تست تنفسی در طول ماه رمضان تفاوتی با سایر ایام سال ندارند

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF

دکتر لیدا عطارد فوق تخصص کلینیک آسم و آلرژی جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت: مطالعات انجام شده در بین بیماران مبتلا به آسم نشان داده اند که تعداد بستری ها ی بیمارستانی و پارامترهای تست های تنفسی در طول ماه رمضان تفاوت واضحی با سایر ایام سال ندارند.

وی اظهار داشت: در جریان روزه داری دریافت مواد غذایی در طول روز کاهش یافته و بدن به جای گلوکز از ذخیره گلیکوژن در کبد و در مراحل بعدی از ذخایر چربی برای تامین انرژی استفاده می کند و در این مدت میزان چربی LDL(چربی بد خون) کاهش و میزانHDL(چربی مفید خون) در خون افزایش می یابد.


آخرین بروز رسانی در یکشنبه, 06 مرداد 1392 ساعت 10:48 ادامه مطلب...

صفحه 1 از 9

صفحه اصلی