آلرژی به آجیل

فرستادن به ایمیل چاپ مشاهده در قالب PDF

 

آلرژى به آجیل چيست؟
حدود پنج درصد از كودكان آمريكايى در سنين مدرسه از آلرژى دانه هاى مغزى رنج مى برند و مى تواند باعث بروز مشكلاتى شود بويژه اگر در خارج از خانه باشند خطرناك تر است .
پروتئين هاى موجود در بادام زمينى، گردو، فندق، پسته و بادام هندى مشابه است و هركس كه به يكى از اين ها آلرژى داشته باشد احتمال حساسيت به سايرين هم وجود دارد.


تاثير آلرژى دانه هاى مغزى بر روى پوست چيست؟
‌‎
شايع ترين واكنش ها در پوست رخ مى دهد كه بصورت خارش، راش، كهير، اگزما و زخم هاى اطراف دهان خودش را نشان مى دهد. حتى تماس پوستى انواع آجيل هم مى تواند چنين واكنش هايى را ايجاد كند.

آلرژى دانه هاى مغزى بر روى سيستم تنفسى چه اثرى دارد؟
علائمى مثل آبريزش بينى، سوزش خارش چشم ها، سرفه و عطسه را بروز مى دهد.

تظاهرات آلرژى دانه هاى مغزى در سيستم گوارشى به چه صورت است؟
علائمى مثل اسهال، استفراغ و دردهاى شكمى را نشان مى دهد.

مصرف چه مقدار آجيل در بروز آلرژى موثر است؟
در موارد بسيار نادرى حتى مقدار بسيار اندكى از دانه هاى مغزى هم مى تواند موجب بروز آلرژى شود اما غالبا بايد خورده و هضم شوند تا واكنش بروز كند.

آيا آلرژى دانه هاى مغزى قابل درمان است؟
بله. بهترين راهكار را پزشك آلرژى شما مى تواند ارائه دهد. اصلى ترين اقدام هم اجتناب از خوردن آجيل و هر ماده غذايى كه ممكن است آن را داشته باشد، هست.

مبتلايان به آلرژى دانه هاى مغزى از چه غذاهايى بايد اجتناب كنند؟
١- انواع كوكى
٢- بستنى
٣- شكلات
٤- غذاهاى شرق آسيا و مكزيكى
٥- انواع سس ها

در صورت ابتلاى فرزندمان به آلرژى دانه هاى مغزى، چه مواردى را در منزل بايد رعايت كنيم؟
از قرار دادن آجيل ها و فراورده ى آن در محيط آشپزخانه خوددارى كنيد، مثلا اگر از چاقويى براى درست كردن ساندويچ كره بادام زمينى استفاده كرديد قبل از شستشويش، در طبخ چيزى براى فرزندتان كه مبتلا به آلرژى است از آن استفاده نكنيد.
از خوردن غذاهايى كه خودتان نپخته ايد و از محتويات و شيوه طبخ آن بى اطلاعيد اجتناب كنيد.

 

آخرین بروز رسانی در شنبه, 04 خرداد 1398 ساعت 16:04
صفحه اصلی