خدمات روز

تست پريك چيست؟

پريك يك تست پوستى است كه مشخص مى كند فرزند شما به چه موادى حساسيت دارند و به شما كمك مى كند كه آلرژى فرزندتان را راحت تر مديريت كنيد. نحوه انجام تست به اين صورت است كه ابتدا تعدادى خراش سطحى و كوچك عمدتا بر روى ساعد فرزندتان ايجاد مى كنند و از عصاره هاى آلرژن ها روى خراش ها مى ريزند و پس از ٢٠ دقيقه ميزان واكنش دهى آن را بررسى و در جدول هاى مخصوص هر بيمار يادداشت مى كنند. در موارد مثبت پوست در آن ناحيه برجسته، قرمز و كهير مانند مى شود.

مقالات روز

درمان طبیعی آلرژی تنفسی
۱- پاک کردن هوای اطراف خود با دستگاه تصفيه هوا
۲- تمیز کردن پادری به طور مرتب
پادری ها به خصوص پادری های بیرون از منزل، مملو از خاک، گردو غبار، قارچ و میکروب می باشند و اگر برای مدت طولانی شسته نشوند، مواد حساسیت زا از آنها وارد هوا شده و علائم آلرژی را در افراد تشدید می کند.
۳- استفاده از ترکیب لیمو ترش و عسل
مقداری لیموترش را با مقداری آب و عسل مخلوط کنید. این ترکیب را صبح ها، به صورت ناشتا در فصولی که آلرژی دارید، مصرف کنید.مصرف این ترکیب به نرم شدن گلو کمک زیادی می کند و خلط پشت حلق را که سبب ناراحتی افراد مبتلا به حساسیت می شود از بین می برد. علاوه بر این منبع خوبی از ویتامین ث  می باشد.
۴- استفاده از گیاه اکالیپتوس
اکالیپتوس به طور طبیعی به عنوان کاهش دهنده انواع التهاب، مخصوصا التهاب تنفسی استفاده می شود.نحوه استفاده از آن به این صورت می باشد که ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری برگ خرد شده گیاه اکالیپتوس را با یک فنجان آب جوش مخلوط کنید. سپس دمنوش آن را بنوشید. التهاب ناشی از بروز حساسیت در افراد با این روش کاهش پیدا می کند.
۵- عدم مصرف غذاهای آلرژی زا
غذاهای تند و پر ادویه، میوه و سبزیجاتی مانند کیوی، بادمجان و گوجه فرنگی از جمله موادی هستند که علائم حساسیت را در بسیاری از افراد تشدید می کنند.
۶- کم رفتن به پارک و فضای آزاد
۷- نکشیدن سیگار

کلینیک فوق تخصصی آلرژی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی دانشگاه تهران

اگر آلرژی بهاری دارید این ها را نخورید

در فصل گرده ها از مصرف مواد غذایی تند و غذاهای ادویه دار بپرهیزید. مواد غذایی تند باعث افزایش هیستامین می شود و علائم آلرژیک را تشدید می کند. البته این بدین معنی نیست که افراد آلرژیک باید به طور کامل از مصرف مواد غذایی تند و ادویه دار محروم شوند. کافی است که مصرف این مواد غذایی محدود شود یا اینکه از انواع کم ادویه تر و ملایم تر این مواد غذایی استفاده شود.

اگر آلرژی بهاری دارید این ها را نخوریداگر با فرا رسیدن بهار به سختی نفس می کشید، چشم هایتان قرمز شده و دچار اشک ریزی می شوید و یا از آبریزش بینی رنج می برید بهتر است تغییراتی در برنامه ی غذایی تان ایجاد کنید.

اگر آلرژی بهاری دارید این ها را نخوریدبه گزارش مشرق، احتقان و دیگر علائم آلرژی برای افرادی که دچار حساسیت هستند آزاردهنده است. خیلی از افراد با فرا رسیدن فصل زیبای بهار دچار مشکل می شوند و علائم کلافه کننده ای تجربه می کنند. در برخی موارد مواد غذایی نیز باعث تشدید یا بروز این علائم می شود. اگر با فرا رسیدن بهار به سختی نفس می کشید، چشم هایتان قرمز شده و دچار اشک ریزی می شوید و یا از آبریزش بینی رنج می برید بهتر است تغییراتی در برنامه ی غذایی تان ایجاد کنید. در این مطلب چند ماده ی غذایی را ذکر می کنیم که باید از مصرف آن ها بپرهیزید تا آلرژی تان کاهش پیدا کند.


ادامه مطلب...

15 درصد کودکان خراسان رضوی به آسم مبتلا هستند

استاد فوق تخصص بیماریهای ریوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: متاسفانه هم اکنون 10 تا 15 درصد کودکان در خراسان رضوی به بیماری آسم مبتلا هستند.

دکتر داوود عطاران افزود: سرفه های طولانی مدت، خس خس سینه و تنگی نفس از مهم ترین علائم بیماری آسم به شمار می روند.

وی خاطر نشان کرد: در مطالعه ای که در شهر تهران در سالهای اخیر انجام شد، شیوع آسم در کودکان تهرانی بین 15 تا 20 درصد گزارش شد.


ادامه مطلب...

لزوم انجام آزمایش آسم برای فوتبالیست‌های جوان

نوجوانان فوتبالیست باید در ابتدای کار حرفه‌ای خود تست آسم بدهند. در صورتی که این تست انجام نشود، سلامت این افراد به خطر می‌افتد.

محققان دانشگاه لندن اعلام کردند از آنجایی که ورزشکاران زیاد به بدن خود فشار می‌آورند، به ریه‌های آن‌ها نیز فشار می‌آید. بنابراین آن‌ها در معرض آسم هستند و باید از این نظر چک شوند.

مدیر این تحقیقات می‌گوید: تست آسم فوتبالیست‌ها باید در سنین پایین‌تر انجام شود. آسم ورزشکاران باعث سرفه، عطسه، تنگی‌نفس و گرفتگی سینه می‌شود. ممکن است تورم در راه‌های تنفس آن‌ها باعث آسیب رسیدن به ریه‌های آن‌ها شود. فوتبالیست‌ها باید مرتبا تست آسم بدهند. در صورتی که نشانه‌های آسم در آن‌ها مشاهده شد، باید به خوبی درمان شوند و دارو مصرف کنند. هر دو یا سه سال یک بار باید آزمایش آسم انجام شود. این آزمایش حدود یک ساعت به طول می‌انجامد و حدود 200 پوند هزینه دارد.

منبع: ایسنا

90 درصد آلرژي هاي غذايي، حاصل مصرف 8 غذاي عمده

يک کارشناس ارشد تغذيه گفت: بيش از 90 درصد از آلرژي هاي غذايي با مصرف 8 ماده غذايي عمده بروز مي کند که تخم مرغ، شير، گندم، سويا، ماهي، صدف و مغزهاي روغني از آن  جمله هستند.

خديجه رحماني  افزود:70 درصد از مبتلايان به آلرژي غذايي دچار اختلالات گوارشي مي شوند که اين نوع از اختلالات به صورت اسهال، استفراغ، تهوع و نفخ شکمي بروز مي کند. 24 درصد نيز دچار عوارض پوستي مي شوند که به صورت خارش و کهير خود را نشان مي دهد. 4 درصد نيز به اختلالات تنفسي مبتلا مي شوند که حتي ممکن است منجر به آسم شود. يک درصد نيز امکان دارد به ساير علايم دچار شوند.

ادامه مطلب...

صفحه 6 از 39